Mourinho galibiyetle başladı

Tottenham, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetimindeki ilk maçında West Ham’ı 3-2 mağlup ederek 10 ay sonra bir deplasmandan galibiyetle ayrıldı.

İngiltere Premier Lig’in 13. haftasında Tottenham, deplasmanda West Ham United’ı 3-2 mağlup etti. Lacivert-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 36. dakikada Son, 43. dakikada Moura ve 49. dakikada Kane kaydetti. West Ham’ın golleri ise 74. dakikada Antonio ile 90+6’da Ogbonna’dan geldi.

Mauricio Pochettino’nun görevine son verilmesinin ardından takımın başına geçen Jose Mourinho, Tottenham ile çıktığı ilk maçını kazanarak İngiliz ekibine 5 hafta sonra 3 puanı getirdi. Ayrıca lacivert-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon ligin 23. haftasında Fulham’ın sahasında aldığı 3-2’lik galibiyetten sonra 10 aylık dış sahada kazanamama serisine de Manuel Pellegrini’nin West Ham’ını yenerek son verdi.

(Uygar Aydın/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.