Künye

EMSALHABER.COM

İletişim / e-mail

[email protected]

Emsalhaber.com İhlas Haber Ajansı abonesidir

Yazılım / Software

TE Bilişim

Gizlilik ve Kullanım Şartları   

© Copyright 2017 EMSALHABER.COM

Yayın İlkeleri

Emsalhaber.com, Uluslararası Basın Enstitüsü tarafından ortaya konan “Basın Ahlak Yasası” kapsamında belirtilen hükümleri benimsemiştir. Emsalhaber.com haber portalımız, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına uygun olarak yayın yapmaktadır. Haber portalımızda yayınlanan haberler yalnızca link verilerek ve kaynak gösterilerek yeniden yayınlanabilir. Sitemiz üzerinde yayınlanan yazılardan ve yorumlardan yazarlarımız sorumludur. Sitede yer alan tüm harici bağlantılar ayrı bir sayfada açılır. Emsalhaber.com, söz konusu harici bağlantıların sorumluluğunu almaz. 

Yasal Bildirimler İçin
Emsalhaber.com 5651 sayılı yasada tanımlanan “içerik sağlayıcı” olarak hizmet vermekte ve yayın yapmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle sitemize “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Herhangi haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve telif ile ilişkili eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını, yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri, meslek birlikleri
[email protected]​​​​​​​ adresinden ya da iletişim formu üzerinden bize ulaşabilirler. Ulaşan şikayet ve taleplerimizi hukuk danışmanımız tarafından incelenecek ve ihlal eyleminin gerçekleştiği düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.