DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sahaya iniyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sahaya iniyor. Babacan 4 Ekim’de Çorum’da, 10 Ekim’de Diyarbakır’da, 11 Ekim’de Batman ve Bitlis’te.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar 52 il ve 207 ilçede resmî teşkilatlanma sürecini tamamlayan DEVA Partisi, 75 il ve 332 ilçede de kurucu kadrolarını yetkilendirdi. Kuruluş çalışmalarının ardından 20 ilin 70 ilçesinde birinci olağan kongrelerini tamamlayan DEVA Partisi’nin Genel Başkanı Ali Babacan, “Türkiye’nin DEVA’sı hazır” sloganıyla gerçekleştirilecek kongrelere katılacak. Babacan’ın ilk durağı 4 Ekim’de Çorum olacak. DEVA Lideri, Çorum İl Kongresinin ardından 10 Ekim’de Diyarbakır’a, 11 Ekim’de Batman ve Bitlis’e giderek il kongrelerine katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.