Galatasaray, hem Süper Lig’de hem Şampiyonlar Ligi’nde lider

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lokomotiv Moskova’yı mağlup eden Galatasaray, ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig’de de zirvede bulunuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne Türk Telekom Stadyumu’nda Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı 3-0 mağlup ederek başlayan Galatasaray, ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu. Grubun diğer maçında Schalke 04 ile Porto Almanya’daki müsabakada 1-1 berabere kaldı. Spor Toto Süper Lig’de de geride kalan 5 haftada topladığı 12 puan ve averajla lider olan sarı-kırmızılılar, böylece yarıştığı iki kulvarda zirvede yer aldı.

GALATASARAY 3 YIL SONRA 3 PUANLA DÖNDÜ

Galatasaray, 3 yıl aradan sonra katıldığı UEFA Şampyionlar Ligi’ne Lokomotiv Moskova galibiyetiyle başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray, evinde Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı 3-0 mağlup etti. Böylece sarı-kırmızılılar, 3 yıl aradan sonra tekrar katıldığı Şampiyonlar Ligi’ne 3 puanla dönmüş oldu. Aslan, en son 8 Aralık 2015 yılında C Grubu son maçında evinde Kazakistan temsilcisi Astana ile karşılaşmış ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Cimbom o sezon üçüncü olup, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti.

(Oğuzhan Ort /İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.