Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası 3 kırmızı, 1 sarı kart çıktı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide bitiş düdüğünün çalmasının ardından saha içi karıştı. Çıkan olayların ardından Galatasaray’da Ndiaye, Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kart gördü. Belhanda ise sarı kartla cezalandırıldı.

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünde saha içi karıştı. Maç içerisinde Soldado ile Belhanda bir tartışma yaşamıştı. Maçın bitiş düdüğü ile de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları olayları sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı. Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi. Çıkan olayların ardından VAR’da görüntüler incelendi. Galatasaray’da Ndiaye kırmızı, Belhanda sarı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırıldı.

(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.