Filenin Sultanları, Tayland’ı 3-1 mağlup etti

A Milli Kadın Voleybol Takımı, İsviçre’nin Montrö şehrinde organize edilen Montreux Volley Masters Turnuvası’nda B Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında, Tayland ile karşılaştı. Milliler, rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Ay-yıldızlılar, karşılaşmaya Ebrar, Kübra, Hande, Cansu, Meryem, Zehra ve libero Aylin ile başladı. Montrö şehrindeki Pierrier Spor Salonu’nda oynanan mücadelede rakibini 22-25, 25-19, 25-21 ve 26-24‘lük setlerle 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, grubunu 2 galibiyet, 1 mağlubiyet sonucu 6 puanla 3. sırada bitirdi. Bu sonucun ardından Milliler, Montreux Volley Masters’da, cumartesi günü TSİ 13.30’da Çin ile 5./6.’lık klasman karşılaşması oynayacak.

Hakemler: Yuki Kitamura (Japonya), Maciej Twardowski (Polonya)

Türkiyr: Ebrar, Kübra, Hande, Cansu, Meryem, Zehra, Aylin (L) (Gözde, Fatma, Ezgi, Meliha)

Tayland: Kanthong, Luangtonglang, Boonlert, Thinkaow, Sittirak, Tomkom, Changkeaw (L), Pannoy (L) (Kongyot, Hyapha, Chatchu-On Moksri)

Setler: 22-25, 25-19, 25-21, 26-24

Süre: 1 saat 42 dakika (24,23,27,28)

(Yunus Emre Kartal/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.