Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere kaldı

Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere kaldı.

Beşiktaş, Avusturya kampında Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçına; Tolga Zengin, Adriano Correia, Necip Uysal, Matej Mitrovic, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens, Ryan Babel ve Vagner Love ile başladı. Fabricio Ramirez, Gökhan Gönül, Fatih Aksoy, Dorukhan Toköz, Mertcan Açıkgöz, Orkan Çınar, Aras Özbiliz, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Cyle Larin maça yedek başladı.

Siyah-beyazlılar, karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamladı. Takım ikinci yarıya Love, Adriano, Lens ve Babel’in yerine Larin, Mustafa, Gökhan T. ve Gökhan G. değişiklikleriyle başladı. 60. dakikada Tolgay yerini Dorukhan’a bıraktı. 67. dakikada Oğuzhan çıktı, Orkan oyuna dahil oldu. 81. dakikada Medel’in yerine Fatih oyuna girdi. Karşılaşma golsüz sona erdi.

(İHA)

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşShakhtar Donetsk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.