Beşiktaş maçı öncesi sakatlardan iyi haber

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü Beşiktaş’ı konuk etmeye hazırlanan Göztepe’ye, sakat oyunculardan iyi haberler geldi.

Beşiktaş maçına kısa bir süre kala Göztepe’de sevindirici gelişmeler yaşandı. Sakatlıkları bulunan Halil Akbunar, Grillo, Borges ve Gassama hafta içinde yapılan tüm idmanlarda yer aldı. Sakatlıklarından kurtulan ve geçtiğimiz hafta Altınordu ile oynanan hazırlık maçında forma giyen Kadu ile Cikalleshi’nin de herhangi bir sorunu bulunmadığı öğrenilirken, Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın şans vermesi halinde iki isim de kadroda yer alabilecek. Sarı-kırmızılı takımda Kasımpaşa maçında sakatlanan ve sahalara dönüşü 6 ayı bulması beklenen Adama Traore ve geçtiğimiz sezondan bu yana sakatlığı süren Atakan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

AYDINUS İLE İLK KEZ

Göztepe - Beşiktaş karşılaşmasını Fırat Aydınus’un yöneteceği açıklanırken, Aydınus bu sezon ilk kez İzmir temsilcisinin bir karşılaşmasında düdük çalacak. Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakada VAR odasında görevlendirilen Aydınus, bu yıl ilk kez Göztepe maçı yönetecek. Fırat Aydınus bu sezon Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın 1-1 berabere kaldığı derbide görev yapmıştı.

(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.