KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi’nde daire teslimleri başlıyor

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesinde daire teslim süreci başlıyor. Bin 513 hak sahibinin bulunduğu projede, 8 Haziran Pazartesi günü itibariyle daireler sahiplerine kavuşuyor. Proje alanında gerçekleşecek törende, ilk aileye dairesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından teslim edilecek. Silivri 3. Etap Konutları daire belirleme kura çekilişi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 22 Mayıs Cuma günü canlı yayında noter huzurunda yapılmıştı.

TESLİM PROGRAMI TİTİZLİKLE HAZIRLANDI

Daire teslimleri, Covid-19 tedbirleri kapsamında titizlikle yürütülüyor. Aileleri sağlıklı günlerde evlerine kavuşturmak için büyük özen gösteren KİPTAŞ yönetimi, salgın riskine yönelik tüm tedbirleri alarak detaylı bir program hazırladı. Teslim programı ve uyulması gereken kurallar hak sahiplerine bildirildi.

SİLİVRİ 3. ETAP SOSYAL KONUTLARI

Silivri 3. Etap Sosyal Konutları, Silivri ilçesi Alipaşa mahallesinde E5 karayolu ve TEM otoyoluna 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede, bin 447 adet 2+1 daire, 66 adet 3+1 daire ayrıca 26 derslik, 4 laboratuvardan oluşan ilköğretim okulu, 300 kişilik cami, sağlık merkezi ve 7 ticari birim yer alıyor.

Pandemi sürecinde ödeme güçlüğü yaşayabilecek Silivri 3. Etap hak sahipleri için Nisan ve Mayıs taksitleri iki ay ertelenmiş, Mayıs ayındaki ara ödeme ise Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında dört eşit taksitte ödenecek şekilde düzenlenmişti.

Proje hakkında nasıl bilgi sahibi olabilirim?

Satışa sunulan ya da satışı devam eden konut projelerimizle ilgili bilgilere web adresimizin Satışı Devam Eden konut projeleri linkini ziyaret ederek ya da 0212 414 98 98 pbx nolu telefonları arayarak veya bizzat satış ofislerimizi ziyaret ederek müşteri temsilcilerimizden bilgi edinebilirsiniz.

Satış başvurusunu nasıl yapabilirim?

Başvurular belirtilen satış noktalarına, kişi kendi adına başvuruyor ise kimlik ile, vekil sıfatı ile başvuruyor ise usulüne uygun olarak noterden alınmış özel vekaletname ile yapılmaktadır.

Ödeme seçenekleriniz varmı, alternatif ödeme planları sunuluyor mu?

Şirketimiz konut başvurusunda bulunan müşterilerimize farklı ödeme seçenekleri sunmaktadır. Müşterilerimiz anlaşmalı banka şubelerinden konut kredisi kullanabilmekte, şirketimizin belirleyeceği süre içerisinde yine şirketimize borçlanabilmekte ya da konut bedelini peşin olarak ödeyebilmektedir. Banka kredisi kullanacak olan müşterilerimizin en az %25 peşinat yatırmaları gerekmektedir. Kalan %75’lik tutar şirketimizin anlaşması bulunan ilgili banka şubelerinden 120 aya kadar konut kredisi olarak kullanılabilmektedir.

Aylık taksit ödemeleri sabit midir?

Evet, kullanılan konut kredisi ödemeleri sabittir. Herhangi bir artış söz konusu değildir.

Konut projelerinize başvuruda bulunmak için hangi şartlar aranmaktadır?

Sosyal konut projeleri kapsamında satışa sunulan bazı projelerimizde başvuru sahipleriyle ilgili özel şartlar aranmaktadır. (İstanbul’da ikamet ediyor olması, adına kayıtlı bir gayrimenkul olmaması vb. gibi) Bu şartlar konut satışlarında duyurulmaktadır. 

Hak sahibi olduğum daireyi ne zaman satabilirim?

Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren, sözleşmede belirtilen asgari bekleme süresinden sonra dairenizin satılması mümkün olmaktadır. 

Engelli, gazi, şehit yakınlarına, dul ve yetimlere özel kampanya ya da indirim var mı?

Bazı sosyal konut projelerinin giriş katları fiziksel engelli vatandaşlarımız için ayrılarak (minimum %40 engeli gösterir sağlık raporu olmak üzere) kuraya tabi tutulmaksızın satılmaktadır. Yapılan daire içi imalatlarda gündelik hayatlarını kolaylaştıracak düzenlemeler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.