BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığına Didem Sübar Özdemir getirildi

Birlikte Tasarruf Finansman” modeli ile dikkat çeken “BİREVİM”, yeni bir ilke daha imza attı. Sektördeki, aile şirketi yapısındaki firmalar hariç, üst yönetimine bir kadın yönetici atayan firma oldu. BİREVİM Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Didem Sübar Özdemir; markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

BİREVİM öncesi kariyerinde, 10 yıllık Denizbank, 2 yıllık Damat-Tween ve 1 yıllık Anadolu Grup-Çelik Motor markaları tecrübesi bulunan Sübar Özdemir’in; 6,5 yıllık Denizbank Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürlüğü ve Anadolu Grup-Çelik Motor CRM Projeleri Yöneticiliği, kariyerinin dikkat çekici görevleri arasında yer alıyor.

BİREVİM tarafından yapılan açıklamada, Sübar Özdemir’in Pazarlama Müdürlüğü görevi süresince, markanın özgün “Birlikte Tasarruf Finans” modelinin evlilik ve tarım gibi alanlara taşınması ve sektörde ilk defa gerçek anlamda uçtan uca hizmet modeli anlayışıyla müşteri deneyim yolculuğu geliştirilmesi gibi katkılarına dikkat çekilerek; “Sübar Özdemir yeni görevinde, markamıza stratejik açıdan çok daha önemli katkılarda bulunacaktır, pazarlama faaliyetlerimizin çok daha geniş alanlara taşınacağına eminiz.” dendi.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

 İstanbul Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden 2002 yılında mezun olan Didem Sübar Özdemir, ardından aynı yıl Puşkin Devlet Rus Dili Enstitüsü’nde, Rus dili, ekonomisi ve coğrafyası konusunda dersler aldı. 2007-2010 yılları arasında Haliç Üniversitesi’nde, MBA, İşletme Yüksek Lisansını (Burslu) yapan Sübar Özdemir; 2014-16 yılları arasında ise, Sabancı Üniversitesi’nde, Veri Analitiği Yüksek Lisansı (Burslu) eğitimi gerçekleştirmiştir. İş hayatına Nisan 2005-2007 yıllarında arasındaki Dmat Tween’in, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Satış Yetkilisi olarak başlayan Sübar Özdemir, ardından sırasıyla; 2008-2011 tarihleri arasında Denizbank Raporlama Uzmanı; 2011-2017 yılları arasında Denizbank Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürlüğü; 2018 yılında, Anadolu Grubu-Çelik Motor CRM Projeleri Yöneticiliği görevlerini yürütmüştür. Çok iyi derecede Rusça ve İngilizce bilen ve uzun yıllar milli düzeyde voleybol oynayan Didem Sübar Özdemir, evli ve 1 erkek çocuk annesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.