YouTuber Emre Özkan kimdir? (YouTuber Emre Özkan hayatı)

YouTuber Emre Özkan kimdir? (YouTuber Emre Özkan hayatı)

Bağcılar’da 13 Kasım 2018 günü bir stüdyoda elektrik kontağından çıkan yangında ünlü YouTuber Emre Özkan hayatını kaybetti.

YouTube üzerinden yaklaşık 350 bin aboneye sahip olan Emre Özkan, hazırlamış olduğu parodiler ile sık sık gündeme geliyordu. Oğuzhan Koç’un Bulutlara Esir Olduk, Derya Uluğ’un Canavar, Çağatay Akman’ın Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkılarına çektikleri parodiler ile ünlenen Özkan ve arkadaşları, son zamanlarda internet dünyasında bir hayli tanınan isimleri haline gelmişlerdi.

1993 yılında Samsun’un Havza ilçesinden dünyaya gelen Özkan, İstanbul Arel Üniversite’nde Radvo, TV ve Sineme Bölümü okuyordu. Aynı zamanda da düğünlerde de piyanistlik yapan YouTuber, vermiş olduğu bir röportajda çekmecesinde onlarca parodi metnini ve şarkı sözünü hazır tuttuğunu belirtmişti.

Çekmiş olduğu eğlenceli parodi videolarıyla adından oldukça söz ettiren Özkan‘ın en büyük amacı ise okulunu bitirip yönetmen olmaktı.

Ünlü YouTuber'ın Paylaşımı Yürekleri Acıttı.

Yaptığı parodi şarkılarla ünlenen Özkan'ın yaklaşık bir ay önce sosyal medyada "Birileri demiş Emre Özkan öldü" paylaşımı sevenlerini üzüntüye boğdu. Ünlü TouTuber'ın paylaşımı altına sevenleri tarafından, "Açıklamayı görünce tüylerim ürperdi, doğrudur öldü, içim cız etti, açıklamadaki oldu gerçekten" şeklinde yorumlar yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.