Kurtulmuş: Uygulamada da Türkiye’nin yanında olmalılar

Bakanlar Kurulunun ardından basın mensuplarının karşısına geçen Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "Örgütlerin amacı korku yaratmaktır. Asla teröre alışmayacağız, hesap soracağız, diz çökmeyeceğiz. Eninde sonunda bu mücadeleyi kazanacağız.Bu saldırıdan sonra kim dost kim düşman görmek isteriz. Ortaya konulan destekleri olumlu bulduğumuzu ancak yeterli bulmadığımızı belirtiyoruz. PKK’nın Avrupa’daki faaliyetlerini kısıtlayacak adımlar bekliyoruz. PYD-YPG-PKK arasında hiç bir fark yoktur. Uygulamada da Türkiye’nin yanında olmalarını bekliyoruz. En temel görevimiz milli birlik ve bütünlüğü sağlamaktır" dedi.

F16 UÇAĞININ DÜŞMESİ
Diyarbakır’da F16 savaş uçağının düşmesine ilişkin de konuşan Kurtulmuş, "Bir F16 uçağımız düşmüştür. Uçağımız düşmeden önce pilotumuz kendisini uçağın dışına atmıştır. Sağsalim kurtulmuştur. Eğitim uçuşu sonrasında uçağın düşme hadisesi vuku buldu. Bunun nedeni kuvvetle muhtemelen teknik bir arızadan kaynaklanıyor. Araştırılıyor" diye konuştu.
(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.