Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden Sinan Özen’den açıklama

Ünlü şarkıcı Sinan Özen, hastanede tedavisi süren Mehmet Ali Erbil’i ziyaret etti. Özen, ünlü sanatçının durumu ile ilgili de bilgi verdi.

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak’taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil’in hastaneye kaldırılmasının ardından ünlü simalar ve sevenleri hastaneye akın etti. Hastanede yapılan açıklamanın ardından sevenlerini rahatlatan Erbil’in yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Mehmet Ali Erbil’in müşahede altında tutulduğunu belirten Sinan Özen, “5 gün sonra bir ameliyat olacak. Ciğerlerdeki kanamadan dolayı ufak zedelenmeler var. Yoğun bir şekilde takip ediyorlar. Kendisi şu an yoğun bakımda, gayet iyi durumda” dedi

Özen, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in vertigo hastalığı olduğunu belirterek, “Erbil’in bir vertigo hastalığı da var, ondan dolayı başı dönüp düşmüş, ani olan bir şey. Çok sert bir şekilde düştü ki kaburgaları kırılma söz konusu oldu” şeklinde konuştu.

(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.