Caner Erkin’in ile Asena Atalay’ın velayet davasında gerginlik

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’in, oğlu Çınar Erkin’in velayetinin eski eşi Asena Atalay’dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 11’inci Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya davalı Asena Atalay avukatıyla birlikte katılırken, Caner Erkin’i avukatları temsil etti.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Tanıkların dinlenildiği duruşmada zaman zaman gergin anlar yaşandı. Tanık olarak dinlenilen Asena Atalay’ın kardeşi Alican Atalay, Caner’in oğlunu ayda bir kez gördüğünü, ablasının hayatını çocuğuna göre ayarladığını ve sevgilisinin olmadığını söyledi.

“Böyle yaparsanız bu dava çocuk reşit olana kadar sürer”

Tanık dinlemesi sırasında taraflar arasında sık sık ağız münakaşı yaşanınca mahkeme hakimi, "Siz böyle yaparsanız bu dava çocuk reşit olana kadar sürer" dedi. Bunun üzerine Asena Atalay’da ‘Keşke reşit olana kadar sürse de Caner korkudan iki hafta da bir oğlunu görse" dedi. Atalay, Caner Erkin’in duruşmalara katılmadığını söylemesi üzerine Erkin’,in avukatları ‘avukatları olarak bizler buradayız” dedi. Bu sözlere tepki gösteren Atalay yerinden kalkarak, "Bu dava çocuk davası. Para davası değil. Caner gelip davasına sahip çıksın" diye bağırdı. Bir süre devam eden gerginlik sırasında Asena Atalay, "Caner için hiçbir zaman kötü bir şey demedim. Çocuğumun babasıdır" dedi.

”ASENA ANNE OLARAK HİSLERİYLE KONUŞUYOR AMA AVUKATLAR SAYGILI OLMALI"

Hakim kürsüyü defalarca yumruklayarak tarafları susturmaya çalıştı. Ancak tarafların bağırarak kavga etmeleri üzerine hakim mahkeme salonunu terk etti. Gerginliğin yatışmasının ardından salona gelen hakim taraflara nasihatte bulunarak, "Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum. Ben magazini bilmem hakimim. Kararlarımla konuşurum. Asena anne olarak hisleriyle konuşuyor. Ama avukatlar saygılı olmalı" dedi.

Hakim daha sonra duruşmayı erteledi.

(Yusuf Melikoğlu/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.