Panik atak krizi geçiren yolcu uçağı geri döndürdü

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Köln seferini yapacak olan Airbus 320 tipi uçağı bir yolcunun panik atak krizi geçirmesi üzerine kalkış için bulunduğu pist başından geri dönmek zorunda kaldı.

Atatürk Havalimanı’ndan saat 15:15’te havalanacak olan THY’nin Almanya’nın Köln şehrine gidecek TK1673 sefer sayılı uçağı pistte havalanmak üzere hareket halindeyken bir yolcu panik atak krizi geçirdi. Bunun üzerine kabin ekibi durumu hemen pilota bildirdi. Pilot, Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi’ne panik atak bir yolcunun olduğunu bildirerek kalkıştan vazgeçti ve park yerine geri döndü. Panik atak krizi geçiren yolcunun aşağıya indirilmesinden sonra uçakta arama yapıldı. THY Köln uçağında aramanın tamamlanmasının ardından uçak yakıt alarak gecikmeli olarak Köln’e havalanacak.

(Tuncer Cengiz/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.