Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), ele geçirilen Afrin şehir merkezinden ilk görüntüleri paylaştı. TSK tarafından paylaşılan görüntülerde Türk bayrağı ve ÖSO bayraklarının şehir merkezine dikilmesi yer alıyor.

ERDOĞAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin kent merkezinin bu sabah 8.30 itibariyle tamamen kontrol altına alındığını söyledi. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 103. yılı törenlerinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sözlerime müjdeyle başlıyorum. Afrin şehir merkezi, 08.30 itibariyle tamamen kontrol altına alınmıştır. Teröristlerin çoğu kuyruklarını kıstırıp kaçmışlardır. Kalan kılıç artıklarını ve geride bıraktıkları tuzakları özel birliklerimiz ve ÖSO ordusu temizliyorlar. Afrin şehir merkezinde artık terör örgütü paçavraları değil, huzurun ve güvenin sembolleri dalgalanıyor. Şu an orada Türk bayrağı dalgalanıyor, ÖSO bayrağı dalgalanıyor” dedi.

Erdoğan, bölgenin yeniden ihya edilmesi gereken her türlü adımı atacaklarını da belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.