Şehidine 11 gül getirdi

Beşiktaş’taki terör saldırısının gerçekleştiği noktaya ziyaretler sürüyor. Saldırıda hayatını kaybeden Komiser Yardımcısı Erdem Özçelik’in sözlüsü ile ablası Asuman Çeyan Şehitler Tepesi’ne gelerek dualar ettiler. Şehit Özçelik’in ablası saldırı noktasına karanfil bırakırken sözlüsü 11 gül bıraktı.

“SANA 11 GÜL GETİRDİM"
Şehit sözlüsünün ay yıldızlı yüzüğünü parmağında taşıyan genç kızın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Şehit polisin şapkasını 11 gülle birlikte saldırı noktasına bırakan genç kızın güllerle birlikte iki not bıraktı. Bırakılan notlarda genç kızın şehit sözlüsüne “Senin için sayıların önemi vardı. Sana 11 tane gül getirdim” bir diğer notta ise, “Biliyorsun. Artık sonsuza kadar. Seni çok seviyorum, çok özlüyorum” yazdığı görüldü.
(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.