Down sendromlu çocuğun bayramlık sevinci duygulandırdı

İstanbul Kağıthane Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçede yaşayan 100 yetim çocuğa bayramlık ayakkabı ve kıyafet yardımı yaptı. Bayramlıklarını kendileri seçen çocuklar büyük sevinç yaşarken, down sendromlu küçük kızın bayramlık sevinci duygulandırdı.

Kağıthane Belediyesi, ilçede yaşayan yetim çocuklara bayramlık ayakkabı ve giyim yardımı yaptı. 100 yetim çocuk, anneleriyle birlikte gittikleri çocuk mağazasında kendilerine istedikleri bayramlıkları seçti. Bazı çocuklar, verilen yardım çekleriyle oyuncak alırken bazılar da ayakkabı ve kıyafet almayı tercih etti.

Çocuklarla birlikte mağazaya gelen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, miniklerle birlikte bayramlık seçti. Mağazada kendine bayramlık seçen down sendromlu küçük kızın sevinci ise duygulandırdı.

Çocuklarına bayramlık almanın mutluluğunu yaşayan aileler, duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kılıç’a teşekkür etti.

(Hülya Keklik - Tahsin Ay/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.