İstanbul Beylikdüzü’nde bir sitenin yağmur kanalı çalışması sırasında toprak altında kalan işçi Mustafa Demirkol, 2 buçuk saatlik çalışmanın ardından mahsur kaldığı yerden yürüyerek çıktı.

Olay 12.00 sıralarında Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerinde bulunan bir sitenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, sitenin su alan otoparkının sorununun çözümü için sulama kanalı yapılmasına karar verildi. Bir kepçeyle çalışmaya başlayan işçiler sitenin önüne sulama için kanal yaparak caddede bulunan kanalizasyon borusuna bağlantı yapacaktı. 4 metreyi aşan bir çukur kazıldı. Mustafa Demirkol adındaki işçi de toprağın arasında kanala girerek çalışma yapıyordu. Bir süre sonra yağmur nedeniyle kayganlaşan toprak kaydı ve Demirkol toprağın altında sıkıştı. Yanındaki arkadaşları olaydan hemen sonra itfaiye sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Toprağın altında kalan Demirkol için ekipler kovalarla toprak çıkarmaya başladı.

Bu sırada olayı gören vatandaşlar ise yaşananları gazetecilere aktardı.

2 BUÇUK SAAT SONUNDA YÜRÜYEREK ÇIKTI

Yaklaşık 2 buçuk saatlik çalışmanın ardından işçi Demirkol, kendisini sıkıştıran toprağın çıkarılmasıyla yürüyerek göçük altındaki yerden çıktı. Sedyeye konulup ambulans ile hastaneye sevk edilen işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

(Murat Delice/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.