Beyoğlu’ndaki yazar cinayetine ilişkin yeni gelişme
Beyoğlu’nda bir kadın tarafından silahla vurularak öldürülen yazar Beki İkala Erikli’nin cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polis, kadın şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, saat 18.00 sıralarında Beyoğlu Ömeravni Mahallesi İnebolu Çıkmazı’nda yer alan apartmanda meydana geldi. İddialara göre, yazar Beki İkala Erikli, seminer vereceği ofisine gitmek asansöre yöneldiği sırada, bina içinde bulunan kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bacak, göğüs ve kalp bölgesinden olmak üzere 3 kurşun yazara isabet ederken silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Tüm çabalara rağmen Erikli, olay yerinde hayatını kaybederken polis ekipleri saldırganın tespiti için apartmanın girişindeki ve sokak içerisindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kadın saldırganın olay yerine adresi sorarak geldiği kaydedilirken olay yeri inceleme ekipleri ve Cinayet Büro ekipleri ile cumhuriyet savcısının incelemelinin ardından Erikli’nin cesedi adli tıp kurumuna kaldırıldı.
Öte yandan acı haberi alarak olay yerine gelen yazar Erikli’nin yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.
(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.