Paşa’nın serisi son buldu

Süper Lig’de 8. sırada yer alan Kasımpaşa’nın 6 maçlık yenilmezlik serisi Aytemiz Alanyaspor karşılaşması ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor’a 3-1 mağlup oldu. Kasımpaşa’nın almış olduğu bu sonuçla ligde son 6 maçtır süren yenilmezlik serisi son buldu. Lacivert-beyazlılar, son 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etmişti.

DEPLASMANDA 8 MAĞLUBİYET

Ligde 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 8. sırada bulunan lacivert-beyazlı ekip, 11 mağlubiyetin 8’ini deplasmanda alırken, 3 kez de kendi sahasında yenildi. Lacivert-beyazlılarda 26. hafta itibariyle 10 galibiyetin 7’si iç sahada alınırken, 3 kez de deplasmanda galibiyet sevinci yaşandı.

KEMAL ÖZDEŞ İYİ GELDİ

Ligin 3. haftasında galibiyeti olmayan Rıza Çalımbay’ın yerine Kemal Özdeş’in teknik direktörlük koltuğuna oturtulduğu Paşa’da, Çalımbay yönetiminde 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alınırken, Kemal Özdeş yönetimindeki 23 haftada ise 9 mağlubiyet, 10 galibiyet ve 4 beraberlik elde edildi.

(iha)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.