Gyan en küçük şehidin doğum gününü unutmadı

Kayserispor’un dünyaca ünlü Ganalı futbolcusu Asamoah Gyan, Hakkari’de terör örgütü PKK’nın hain tuzağında annesi ile birlikte şehit düşen 11 aylık Mustafa Bedirhan Karakaya’nın doğum gününü unutmadı.

Kayserispor’un Ganalı futbolcusu Asamoah Gyan, Hakkari’de Astsubay olan eşini ziyaretten dönerken PKK terör örgütünün hain tuzağı ile şehit olan 11 aylık Mustafa Bedirhan Kaya’nın doğum gününü unutmadı. Dünyaca ünlü futbolcu, Kayserispor’un sezon açılışında anne Nurcan ve Mustafa Bedirhan Karakaya’nın fotoğraflarının bulunduğu tişörtü giymişti. Sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşan ünlü futbolcu, "Happy birthday bro. God bless you. Enjoy" (Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Çok yaşa. Keyfini çıkarın) notunu paylaştı.

Asamoah Gyan’ın bu paylaşımı an itibariyle 8 bin kişi tarafından beğenildi.

(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.