Fenerbahçe’nin kayıp ismi: Karavayev

Fenerbahçe’nin devre arasında Shakhtar Donetsk’ten kiraladığı Oleksandr Karavayev, beklenen performansı bir türlü sergileyemedi. Ukraynalı futbolcu, sarı-lacivertli forma ile ligde sadece 3 maçta 117 dakika görev aldı.

Sarı-lacivertlilerin devre arası transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Karavayev, ligde 7 maçtır kadroya giremiyor. 19. haftada oynanan Kayserispor karşılaşmasının 66. dakikasında oyuna girerek 25 dakika sahada kalan 24 yaşındaki futbolcu, bu maçtan sonra hiçbir karşılaşmada ilk 18’e bile giremedi. Genç orta sahanın sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

TEK GOL KUPADA

Türkiye Kupasında da iki maçta forma giyen Karavayev, tek golünü de Gençlerbirliği karşısında attı. 2-2 biten karşılaşmanın 24. dakikasında rakip fileleri havalandıran Ukraynalı orta sahanın forma giydiği bir diğer karşılaşma ise sara-lacivertli takımın 3-0 kazandığı Amed Sportif maçı.

KENDİ KENDİNİ YAKTI

Karavayev, Ukrayna basınına verdiği röportajda teknik direktör Advocaat ile ilgili, "Dick Advocaat’ın antrenmanlarında ısınma hareketleri ve koşma dışında bir şey yapmıyoruz. Çalışmalarımızı iyi geçmiyor. Taktik anlamda da bir şey yaptığımızı söyleyemem. Roman’a sordum o da, ’5 aydır buradayım antrenmanlar hep böyleydi taktik yok" ifadelerini kullanmıştı. Dick Advocaat’ın bu sözlerden sonra genç futbolcunun üzerini çizdiği belirtiliyor.

(Uygar Aydın/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.