A Milli Takım’da Şenol Güneş iddiası

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldiği toplantının ardından milli takımın başına geçmeyi kabul ettiği iddia edildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mircea Lucescu’nun yerine 16 yıl aradan sonra milli takımın geçiyor. Hafta içerisinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelen tecrübeli teknik adamın kendisine yapılan teklifi tek bir şartla kabul ettiği iddia edildi. Siyah-beyazlı kulüple sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Güneş, Beşiktaş’taki görevini tamamlayıp, milli takımın başına bu şartlar altında geçmek istedi. Yapılan görüşme sonrasında ise Şenol Güneş’in federasyondan gelen teklifle hem Beşiktaş’ı hem de milli takımı sezon sonuna kadar birlikte çalıştırmayı kabul ettiği belirtildi.

(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.