KKTC’de Erdoğan’a sevgi seli

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) düzenlediği resmi ziyaret kapsamında başkent Lefkoşa’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık bin vatandaş tarafından hava limanında karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) düzenlediği resmi ziyaret kapsamında başkent Lefkoşa’ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası Ercan Havalimanında Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, Başbakan Tufan Erhürman, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ve TC Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay tarafından karşılandı. Daha sonra Atatürk Anıtı’na gitmek üzere havaalanından yola çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanının çıkışında, ellerinde Türkiye, KKTC ve AK Parti bayrakları taşıyan yaklaşık bin kişiyi selamladı. KKTC halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterdiği sevgi seli kameralara yansıdı.

(Emir Abdurrahman Bulut/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.