Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdıroğlu’na yönelik saldırıya ilişkin "Şehit cenazesine giderken dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan özel gündemiyle toplanan TBMM Genel Kuruluna katıldı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın konuşmasını dinlemeden salondan ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondan niye çıktığı üzerine sorulan bir soruya "İstiklal Marşımızı söylemeyenleri mi dinleyeyim? Mehmedimi şehit edenlerin nesini dinleyeceğim?” dedi.

ŞEHİT CENAZESİNE GİDERKEN DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdıroğlu’na yönelik saldırıya ilişkin ise "Şehit cenazesine giderken dikkat etmemiz gerekiyor. Şehit cenazesine giderken ben de ‘gidişim rahatsız eder mi diye?’ soruyorum. Burada bir gaz sıkışması var. Bunları istismara dönüştürmemize gerek yok" ifadelerini kullandı.

(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.