Bakan Soylu nikah şahidi oldu

çişleri Bakanı Süleyman Soylu, memleketi Trabzon’da nikah şahitliği yaptı ardından da referandum çalışmaları kapsamında Düzköy ilçesinde halka seslendi.

Bakan Soylu, Amerika ve Avrupa’yı eleştirerek bu milletin hiçbir iş yapmasını istemediklerini belirterek Türkiye’nin artık insansız hava aracını da kendi ürettiğini söyledi. Bakan Soylu, Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bukeyir Çakmak ve Ayşegül Taşkın çiftinin nikah törenlerine katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kıydığı nikah töreninde AK Parti Trabzon Milletvekillerinin yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çiftin nikah şahitliğini yaptı. Genç çifte mutluluk dileyen Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en az üç çocuk tavsiyesini hatırlatarak, “Allah nazardan korusun, birbirinize çok yakıştınız. Birbirinizi çok sevin ve sakın saygıyı ihmal etmeyin. Birbirinizin annesini, babasını, büyüklerinizi çok sevin” dedi.

Bakan Soylu daha sonra Düzköy ilçesine bağlı Işıklar ve Çal Mahallelerinde halka hitap etti. Bakan Soylu konuşmasında Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatırken Amerika ve Avrupa’yı eleştirdi. Türkiye’nin hedeflerinin olduğunu belirten Soylu, ”Bizim hedeflerimiz var. Bize Avrupa, Amerika önümüze ne koydu da hangi samimiyetimize samimi adımla cevap verdi de bugün bizim kendi işimize karışıyor. Biz Almanya’da mı anayasa değişikliği yapıyoruz. Biz İsviçre’demi, Hollada’da mı anayasa değişikliği yapıyoruz. 28 Şubattan sonra bu ülkede bizim insanlarımız mezalim altında iken bu sizin iç işiniz diyenler bugün bizim iç işimize niye karışıyorlar. DEAŞ’ı bu coğrafyaya paraşütle indirenler ve bu ülkede yıllardan beri PKK’yı destekleyenler FETÖ’ye darbe yaptıranlar hangi yüzle Türkiye’nin iç işlerine karışıyorlar. Bulmuşsunuz ortağınızı Kılıçdaroğlu, onunla güle eğlene Türkiye için istediğiniz elbiseyi biçmeye çalışın. Türkiye’ye bugüne kadar Kılıçdaroğlu’nun ve o ortaya koyduğu zihniyetin herhangi bir faydası gördün mü hayır görmedin. Bir faydasını görelim. Birinci köprü dediler hayır. Neymiş rüzgar birinci köprüyü yıkarmış akılları bu kadar bu ciddi. Koskoca adamlar söylediler. Seyhan barajı yapılırken Kasım Gülek, ’CHP’li tosbağalar bu barajı boşaltır’ dedi. Bu millet bir iş yapmasın istiyorlar. Bir yere bir çivi çakmasın istiyorlar. Dışarıya bağlanalım istiyorlar, hareket edemeyelim istiyorlar. Heronları İsrail’den aldık da bozuldu gönderdik. Biliyor musunuz göndermediler terörle mücadelemiz için. Şimdi Mart ayının başında 6 tane üzerinde ay yıldızlı amblem basılı ve bizim evlatlarımızın ürettiği insansız hava uçağı var. Onlara bağlı olacağız öyle mi? Terörle mücadele edeceğiz, eğer şunu şunu yaparsanız bu silahları vermeyiz. Vermezsen verme biz imal ederiz. Bize bir şey vermezsen de biz orakla işimizi görürüz sen merak etme. Bu topraklar bu işleri iyi bilir. Terörle nasıl mücadele edeceğimizi iyi bilirler” dedi.

(Bekir Koca / İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.