Usta tiyatrocu Nejat Uygur, vefatının 5’inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Türk tiyatrosunun unutulmaz isimlerinden Nejat Uygur, vefatının 5’inci yıl dönümünde Zincirlikuyu’da bulunan kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. Anma merasimine usta tiyatrocunun kendi gibi tiyatrocu olan oğulları Süheyl ve Behzat Uygur’un yanı sıra eşi Necla Uygur, diğer oğlu Süha Uygur, tiyatrocu Yalçın Özden ve Mustafa Sarıgül katıldı. Eşi Necla Uygur ve sevenleri, usta tiyatrocunun kabri başında toplandıktan sonra dua edilirken gözyaşlarını tutamadı.

"HER SAHNEDE BİR ANIMIZ VAR"

Süheyl Uygur babasının vefatının 5’inci yıl dönümünde kendilerini yalnız bırakmadıkları için gelenlere teşekkür ederken, Behzat Uygur, “Biz zaten her an her yerde Nejat babayı hissediyoruz. Gittiğimiz her oyunda, her turnede. Anadolu’nun her köşesine gidiyoruz ve orada Nejat baba da oynamış. Her kuliste bir anımız var, her sahnede bir anımız var. Türkiye’nin her yerinde Nejat baba öyle anılar bırakmış ki her yerde her şekilde anılıyor. O yüzden bugün ölüm yıl dönümü vesilesiyle buradayız ama sadece ölüm yıl dönümünde değil, Nejat baba çok güzel bir iz bırakmış her an, her saniye onun deyimiyle seyircileri değil akrabaları tarafından anılıyor” şeklinde konuştu.

(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.