Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği on bir ayın sultanı Ramazan için artık son 1 gün. Merakla beklenen pide fiyatları

da belli oldu.

İstanbul’da 350 gramlık Ramazan pidesi 2,5 liradan, Ankara’da ise 275gramlık Ramazan pidesi 2 liradan satılacak. Türkiye Fırıncılar Odasının rakamlarına göre geçtiğimiz yıl 1 kilogram Ramazan pidesinin fiyatı 6 lira 66 kuruştu. Bu yıl da belirlenen rakam 7 lira 20 kuruş. Pide fiyatları Türkiye genelinde bu azami rakamlara göre belirlenecek.

Ancak pidenizi susamlı istiyorsanız fiyat farkı oluşuyor.Buna bir de yumurta eklenince 350 gramlık pide fiyatı 3 liraya çıkıyor. Bereketli sofraların vazgeçilmezi sıcacık pideleri yemek isteyenler bu yıl da fırınlara koşacak.

(İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.