U21 İşitme Engelli Futbol Milli Takımı finalde

U21 İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye, yarı final maçında Rusya’yı 4-0 mağlup ederek finale kaldı.

U21 İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası yarı finalinde Türkiye ile Rusya karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen ay-yıldızlılar, Rusya’yı 42. dakikada Ahmet Ergün, 44. dakikada Adem Öztürk, 51. dakikada Mehmet Sayın ve 80. dakikada Emre Can’ın golleriyle 4-0 mağlup etti. Bu sonuçla Türkiye adını finale yazdırdı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan U21 İşitme Engelliler Milli Takımı Teknik Direktörü Ali Metin, "Milli Takımımız, İsveç’te çok başarılı maçlar çıkardı. 4 karşılaşmayı da kazanarak finale kaldık. En büyük arzumuz kupayı kazanmak. Cumartesi günü saat 18.00’de oynayacağımız final maçını sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

(Metin Altınışık/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.