Restoranda silahlı ’yüksek ses’ kavgası: 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir işyerinde meydana gelen silahlı kavgada 2 iş yeri çalışanı yaralandı.

Olay, Manavgat Eski Hisar Mahallesi Hisar Caddesi üzerinde bulunan Hakan Ertekin’in işletmeciliğini yaptığı bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerine müşteri olarak gelen V.Ö., B.K. ve ismi öğrenilemeyen 3. kişi, yüksek sesle konuşarak diğer müşterileri rahatsız edince garsonlar tarafından uyarıldı. Uyarıya kulak asmayan 3 kişi garsonlarla tartışırken içlerinden birisi silahla ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlardan biri iş yeri çalışanları Osman Yıldız’a isabet ederken, Mustafa Öcalan da başına tabanca kabzası vurulmak suretiyle yaralandı. Manavgat Devlet Hastanesine Kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olayın ardından kamyonetle olay yerinden kaçan aynı zamanda cezaevi firarisi de olduğu bildirilen V.Ö., B.K. ve ismi belirlenemeyen 3. kişinin aranmasına devam ediliyor.

(Arif Kaplan / İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.