Reklam tabelasına çarpıp 2 kişiyi ezdi

Bolu’da kontrolden çıkan otomobil, önce reklam tabelasına daha sonra karşıya geçmeye çalışan 2 kişiye çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Borazanlar Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve kimliği tespit edilemeyen 14 BU 014 plakalı araç sürücüsü, direksiyon kontrolünü kaybederek yolun ortasındaki reklam panolarına çaptı. Aracın reklam panosuna çarptığı sırada karşıdan karşıya geçmekte olan Şaziye Yerlikaya (34) ve yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı aracın çarptığı reklam panosunun altında kaldı.

Önce reklam panosuna çarpan daha sonra iki kişiyi yaralayan ve alkollü olduğu düşünülen araç sürücüsü, olay yerinden kaçtı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar reklam tabelasının altında kalan şahısları kurtararak 112 Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Şaziye Yerlikaya İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, Yerlikaya’nın yanında bulunan arkadaşı Abant İzzet Baysal Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazadan sonra kaçan sürücüyü arama çalışmalarına başladı.

(Faruk Çidem / İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.