İstanbul’da, E-5 karayolunda bir motosiklet sürücüsünün, koli bandı ile motosikletin bagajına bağladığı yüklerle hem kendisini hem diğer sürücüleri tehlikeye atarak seyretmesi kameralara yansıdı.

Bir Sürücünün, motosikletin bagajına bantladığı aşırı yük ile E-5 karayolu üzerinde Edirnekapı- Halıcıoğlu istikametine tehlikeli bir şekilde seyir etmesi saniye saniye görüntülendi. Bagaja bantladığı yüklerden sürücüsü gözükmeyen motosiklet bu kadarına da pes dedirtti. Tek seferde daha fazla yük taşımak uğruna hem kendi hem diğer sürücülerin canını hiçe sayan kural tanımadığı yetmiyormuş gibi bir de emniyet şeridini ihlal etti. O anlar ise kameralar tarafından saniye saniye kayıt edildi.Görüntülerde aşırı yükle seyir halinde giden motosikletli kimseye aldırış etmeden hareket ediyor.Bu sırada emniyet şeridini de kullanan sürücü yoluna devam ediyor.

(Ahmet Faruk Sarıkoç / İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.