Bahçelievler’de park halinde bulunan iki otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın nedeniyle iki otomobil kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı apartman dairesinde de maddi hasar meydana geldi.

Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Canım Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 02.00 sıralarında sokak üzerinde park halinde bulunan iki otomobil yanmaya başladı. Otomobillerin yandığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan otomobillerden sıçrayan alevler bitişiğinde bulunan doğalgaz kutusuna ve bir apartman dairesine de sıçradı. Daireye sıçrayan alevler nedeniyle apartman sakinleri büyük panik yaşadı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yanmakta olan otomobillere müdahale etti. Yangın kontrol altına alınarak, alevlerin apartmana olan sirayeti engellendi. Sirayetin engellenmesinin ardından itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Meydana gelen yangın nedeniyle iki otomobil kullanılamaz hale gelirken apartmanda bulunan bir dairede de maddi hasar meydana geldi.

O ANLAR KAMERADA

Yanmakta olan otomobillerden sıçrayan alevlerin doğalgaz kutusu ve apartman dairesine sirayeti ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Cep telefonu kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde itfaiye ekiplerinin alevlere müdahale etmesi ve bir otomobilin olay yerinden itilerek uzaklaştırılması görülüyor.

Mahalle sakinlerinin seslerine uyandığını ifade eden Yılmaz Gencay,’’ Bir ses geldi. Cama fırladım ve arabamın yandığını gördüm. Anahtarımı alıp aşağıya koştum. Arabamı çalıştırıp uzaklaştırmak istedim ancak geç kalmıştım. Komşular itfaiyeye haber vermiş. İtfaiye söndürmeye başladı. Doğalgaz kutusundan çıktığını söylüyorlar ancak kesin bir şey yok’’ şeklinde konuştu.

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini tespit etmek için çalışma başlattı.

(Oğuzcan Yazar / İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.