İstanbul Sancaktepe’de inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğuna düşen bir adam, 1 buçuk metrelik suyun içerisinde saatlerce mahsur kaldı. Suya batılı halde olan adam, ekiplerin çalışması sonucu kurtarılırken, yaşanan can pazarı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde Sancaktepe Yenidoğan Atatürk Caddesi üzerinde inşaat halindeki 3 katlı bir binada yaşandı. İddiaya göre, Sabahattin Keleş (40) akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle binaya çıktı. Binada bir süre vakit geçiren Keleş, karanlık olması nedeniyle dengesini kaybederek, yaklaşık 10 metreden binanın asansör boşluğuna düştü. Düşme sonucu Keleş yaralanarak, boşluktaki 1 buçuk metrelik suya battı.

İMDAT ÇIĞLIKLARINI DUYANLAR YARDIMINA KOŞTU

Şahıs kendi çabalarıyla kurtulamaması üzerine imdat çığlığı atmaya başladı. Sesleri duyan çevredeki vatandaşlar koşarak binaya geldi. Asansör boşluğunda birinin olduğunu gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Yenidoğan İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekip sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kurtarma çalışmalarına başladı.

ÖNCE İP ATTILAR SONRA MERDİVEN İNDİRDİLER

Çalışmalar kapsamında itfaiye ekipler, mahsur kalan adamı kurtarmak için önce aşağıya ip sarkıttı. Şahsın bu şekilde kurtarılmaması üzerine aşağıya merdiven indirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda suya batan adam, ekipler tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerine sevk edilen Keleş, tedavi edilmek üzere ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

(Doğan Can Cesur / İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.